Ingrediente (pentru doi adulți si un copil):

  • 2 linguri de semințe de chimen macinate
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 țelină mică
  • ½ rădacină de păstârnac
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 50 g unt
  • 2 linguri făină de orez sau griș
  • 2 litri supă de bază / 2 litri de apă
  • sare ( dacă vârsta copilului o permite)

Mod de preparare:

Legumele spălate, curățate, tăiate se pun la fiert in 2 l de supă de bază. Când legumele au fiert, strecori supa și pasezi legumele în blender, împreuna cu puțină supă.
Citiți și comentați toată rețeta pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Laurel Fan/ Flickr.com.