Ingrediente:

  • 9 l apă
  • 12 pălării de soc
  • 1 lămâie pentru feliat
  • 4 lămâi pentru suc
  • 1kg miere (zahăr brun sau alt îndulcitor natural în funcție de vârsta copilului şi de gusturi)

Mod de preparare:

Într-un borcan de 10 l se amestecă bine cei 9 l de apă cu sucul de la 4 lămâi şi mierea/zahărul. Se adaugă lămâia tăiată felii şi florile de soc, spălate bine în prealabil.
Se acoperă borcanul şi se lasă la fermentat 3-4 zile. Se amestecă în fiecare zi, iar când lichidul a fermentat se scoate în sticle şi se păstrează la frigider.
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Ron Dollete/ Flickr.com.