Ingrediente:

Aluat:

  • 2 ouă
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură ulei
  • 100/120g iaurt sau lapte
  • 3 linguri de faină
  • un vârf de cuțit de praf de copt (opțional)

Mod de preparare:

Se bat ouăle bine, apoi se adaugă zahărul, uleiul, iaurtul/laptele, făina și opțional praful de copt. Compoziția va avea consistența unei smântâni mai groase. Dacă e prea lichidă, puteți să mai adăugați o lingură de făină.

Compoziție:

  • 900g sau 1 Kg iaurt gras
  • 8 ouă
  • 180/200g zahăr brun (dacă este mai grunjos ar fi bine să-l măcinați)
  • esență de vanilie
  • stafide, merișoare uscate sau orice alte fructe uscate preferați

Mod de preparare:

Se bat ouăle bine, apoi se pune zahărul și se mai bat câteva minute. Se pune si iaurtul și gata!
Citiţi toată reţeta şi comentaţi pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: …love Maegan/ Flickr.com.