- BLAT:
- 250g făină de grâu integrală
- 1 ou
- 1/2 linguriță de sare
- 1 linguriță drojdie uscată
- 1/2 linguriță zahăr
- 150 ml apă caldă
- 3 linguri de ulei de măsline extravirgin
- COMPOZIȚIE:
- 5 linguri de sos de roșii
- 1 mână de ciuperci
- 1/2 ardei gras tăiat fâșii sau rondele
- 1 mână de măsline naturale
- 1/2 ceapă roșie
- 1 mână de emmentaler ras
- 1 mână de mozzarella tăiată felii
- 1 mână de parmezan ras
- 1 mână de frunze de rucola
- 1 mână de frunze de busuioc
Mod de preparare:
Se pune într-un pahar drojdia amestecată cu o lingură de făină, 3 linguri de apă caldă şi zahăr până se face ca o pastă; se lasă câteva minute până se se umflă şi face spumă.
Citește toată rețeta și comentează dacă îți place pe Diversificare.ro.
Sursă foto: woodleywonderworks/ Flickr.com.