Ingrediente:
- 1 cană de paste (integrale + câteva cu spanac opțional)
- 1 cană cu buchețele de broccoli
- 2-3 căței de usturoi (peste care se poate sări)
- 2-3 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri de sos pesto
- 1 lingură de parmezan
- sare după gust
Un castron cu apă rece și gheață.
Mod de preparare:
Punem la fiert 1l de apă pentru paste, cu o linguriță de sare și puțin ulei.
Când apa începe să fiarbă adăugăm broccoli și îl lăsăm între 3 și 5 minute, pentru a rămâne crocant. Pentru a-și păstra culoarea verde vie și a rămâne crocant, îl scoatem din apa fierbinte și îl punem în castronul cu apă rece și gheață. Îl lăsăm câteva secunde și apoi îl punem cu spumiera pe o farfurie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Sursă foto: naotakem/ Flickr.com.