Ingrediente (pentru 2 persoane și un copil):

  • 5 ouă proaspete
  • 1 roșie tăiată felii
  • 2 fire de pătrunjel proapsăt sau măghiran tocat mărunt
  • 1 fir de ceapă verde tăiat în felii subțiri
  • ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, apoi adăugați roșia și pătrunjelul sau măghiranul. Bateți ouăle într-un castron și condimentați-le cu sare și piper, dacă doriți asta binențeles; turnați amestecul în tigaie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Simon Aughton/ Flickr.com.