
Ingrediente:
- 1 ceapă mare
- 1 ardei
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- 1 roșie
- 1 căpățână de usturoi
- câțiva cartofi noi (preferabil micuți)
- 2 crenguțe de cimbru, 1 crenguță de rozmarin, proaspete
- sare, piper (opțional)
- ulei de măsline (2 linguri)
Mod de preparare:
Se spală toate legumele. Dintre toate, doar ceapa se curăță de coajă pentru a nu pierde substanțele nutritive, adesea găsite în concentrație mai mare în coajă sau chiar dedesubtul ei.
Dovlecelul și vânăta se taie felii subțiri. Presarăm puțină sare. Vor lăsa apă. Le vom tampona ușor cu prosoape de hârtie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Sursă foto: Vegan Feast Catering/ Flickr.com.