Ingrediente:

  • morcovi
  • varză de bruxelles (proaspătă sau congelată)
  • cartofi
  • ceapă roșie
  • cimbru
  • unt
  • sare și piper

Mod de preparare:

Curățati cartofii și morcovii și tăiați-i bucăți (dacă cartofii sunt mici, puteți să-i lăsați întregi sau să-i tăiați în 2 bucăți; ei se vor face cel mai repede). La varza de bruxelles îndepărtați frunzele ofilite și tăiați eventualele resturi de codițe, iar ceapa curățată tăiați-o în 4.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: comprock/ Flickr.com.