Ingrediente:

  • 250g fructe de padure (proaspete sau congelate)
  • 1 măr ionatan sau orice alt măr bun
  • 1 portocală cubulețe
  • 2 linguri miere
  • 400g iaurt

Mod de preparare:

Pasați fructele cu mixerul vertical până obțineți un piure. Adaugați mierea, iaurtul și gata! Compoziția se pune în forme de înghețată pe băt și se pune în congelator!
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: MelvinSchlubman/ Flickr.com.