Ingrediente:

  • 1/3 cană unt
  • 2 mere medii sau o banană tăiată feliuțe
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 3 linguri stafide
  • 4 ouă
  • 1 cană lapte
  • 1 cană de făină

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți untul într-o tigaie pentru prăjit, la foc foarte mic și topiți-l. (Este foarte important ca untul să nu-și schimbe culoarea și să nu ajungă să fumege).
Când untul este topit luați tigaia de pe foc și adăugați scorțișoara și stafidele. Adăugați merele tăiate felii mici sau bananele. Puneți amestecul la cuptor, într-un vas de sticlă sau ceramică, timp de 3 minute (folosiți un vas cu pereții înalți – compoziția va crește mult în înălțime).
Puneți ouăle și laptele într-un blender și mixați la viteză mare timp de 1 minut. Adăugați făina în blender și mixați la viteză mică până când rezultă un amestec uniform.
Citiți toată rețeta pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.

Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.

Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: nessguide/ Flickr.com.