- 1/3 cană unt
- 2 mere medii sau o banană tăiată feliuțe
- 2 lingurițe scorțișoară
- 3 linguri stafide
- 4 ouă
- 1 cană lapte
- 1 cană de făină
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți untul într-o tigaie pentru prăjit, la foc foarte mic și topiți-l. (Este foarte important ca untul să nu-și schimbe culoarea și să nu ajungă să fumege).
Când untul este topit luați tigaia de pe foc și adăugați scorțișoara și stafidele. Adăugați merele tăiate felii mici sau bananele. Puneți amestecul la cuptor, într-un vas de sticlă sau ceramică, timp de 3 minute (folosiți un vas cu pereții înalți – compoziția va crește mult în înălțime).
Puneți ouăle și laptele într-un blender și mixați la viteză mare timp de 1 minut. Adăugați făina în blender și mixați la viteză mică până când rezultă un amestec uniform.
Citiți toată rețeta pe Diversificare.ro.
Sursă foto: nessguide/ Flickr.com.