Ingrediente pentru 1 porție de adult și 1 porție pentru copil:

  • 3 mâini de frunze de spanac
  • 2 ouă
  • 1/2 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de suc de roșii
  • 1/4 cană de apă
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui / măsline
  • opțional: un praf de sare

Mod de preparare:
Se spală bine spanacul. Se opărește în multă apă timp de 1 minut (timp contorizat după ce apa a început să fiarbă), după care spanacul se scoate din apă, eliminând excesul de lichid din el.
Separat tăiați și mărunțiți ceapa și usturoiul. Puneți într-o tigaie de prăjit uleiul și după câteva secunde ceapa și usturoiul (nu așteptați să se încingă uleiul; intenția este ca ceapa și usturoiul să capete puțin gust de ulei, nu să le călim); după câteva secunde adăugați apa (1/4 de cană) în care fierbeți ceapa și usturoiul timp de 5 minute, la foc mediu, adăugând lichid dacă mai este nevoie.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: La Bracaro/ Flickr.com.