Ingrediente:

  • 100 g cușcuș
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de suc de lămâie proaspăt stors
  • 1/2 cană struguri albi fără sâmburi

Mod de preparare:

Fierbeți cușcușul conform instrucțiunilor de pe pachet. Când este gata adăugați uleiul de măsline, sucul proaspăt de lămâie și strugurii.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: S^S/ Flickr.com.