Ingrediente:

  • 2 linguri făină de grâu
  • 2 linguri mălai
  • un vârf de piper negru
  • un vârf de semințe de coriandru, măcinate
  • 2 ouă mari
  • 3 linguri cu ceapă tocată mărunt
  • pătrunjel proaspăt
  • 300 g porumb dulce din conservă, scurs (sau, ideal, fiert acasă – proaspăt)
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:
Se amestecă făina de grâu, mălaiul, piperul și coriandrul măcinat.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Leonid Mamchenkov/ Flickr.com.