Ingrediente:
- 750g de ciuperci (500g ciuperci champignion, 250g pleurotus sau ciuperci brune)
- 1-2 legături de ceapă verde
- 1 ceapă mare uscată
- 3 fire de usturoi verde/ 6 căței usturoi uscat
- 1 legatură de pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- 5 ouă
- 5 linguri de smântână
- 5 linguri de pesmet
- 250g de cașcaval
- sare
- piper
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare:
Ciupercile spălate și scurse se taie feliuțe și se înăbușă împreună cu cele 3 linguri de ulei, ceapa verde, ceapa uscată și usturoiul, până scade zeama lăsată de ciuperci.
Se lasă să se răcească și se adaugă cașcavalul ras, verdeața tocată, pesmetul, 3 ouă bătute împreună cu 3 linguri de smântână, sarea și piperul. Se amestecă până la omogenizare.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Sursă foto: lejoe/ Flickr.com.