Ingrediente:

  • 750g de ciuperci (500g ciuperci champignion, 250g pleurotus sau ciuperci brune)
  • 1-2 legături de ceapă verde
  • 1 ceapă mare uscată
  • 3 fire de usturoi verde/ 6 căței usturoi uscat
  • 1 legatură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 5 ouă
  • 5 linguri de smântână
  • 5 linguri de pesmet
  • 250g de cașcaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Ciupercile spălate și scurse se taie feliuțe și se înăbușă împreună cu cele 3 linguri de ulei, ceapa verde, ceapa uscată și usturoiul, până scade zeama lăsată de ciuperci.
Se lasă să se răcească și se adaugă cașcavalul ras, verdeața tocată, pesmetul, 3 ouă bătute împreună cu 3 linguri de smântână, sarea și piperul. Se amestecă până la omogenizare.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
 


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: lejoe/ Flickr.com.