Ingrediente:

  • 3 cartofi mari;
  • ulei;
  • sare (dacă vârsta copilului permite);
  • rozmarin;

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi mai mari. Ungem un vas termorezistent cu puţin ulei, punem cartofii şi îi amestecam puțin cu mâna. Condimentăm cu sare, piper şi ace de rozmarin.
Se dau la cuptorul preîncalzit şi se coc la 180 grade timp de 20 minute. Pregătiți rapid acești cartofi cu rozmarin atunci când vă doriți o masă aromată. Cu siguranță cei mici vor fi încântați să-i savureze cu mâinile
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: grongar/ Flickr.com.