Ingrediente:

  •   2-3 cartofi dulci
  •   1 lingură de ulei de cocos (în stare lichidă)
  •   1 lingură de sirop de arțar sau sirop de malț
  •   scorțișoară și nucșoară (cam 3/4 de linguriță împreună)
  •   sare de mare

Mod de preparare:

Cartofii se spală și se taie (cu tot cu coajă) în bețe (mai subțiri sau mai groase, după preferință). Într-un bol se amestecă bine cartofii cu restul ingredientelor.
Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat. Se introduc în cuptorul bine încălzit la foc mediu. Se coc aproximativ 30 de minute (depinde de grosimea cartofilor). La jumătatea timpului îi întoarcem pe cealaltă parte.
Se servesc calzi.
Pentru copiii mai mici se elimină coaja și se pasează.
Citește despre mai multe rețete și comentează pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: GrowForFood/ Flickr.com.