Pentru al treilea an consecutiv, la initiativa Comisiei pentru Invatamant, Cultura, Culte si Sport a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale si Directia Cultura, Invatamant, Turism organizeaza evenimentul BUCURESTI – CARTIER DE VARA, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, Primaria Sectorului 5 si Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European.
Intre 16 iulie si 4 septembrie, zilele de sambata si duminica sunt rezervate atmosferei de vacanta in parcurile Cismigiu si Herastrau (cu sprijinul Administratia Lacuri Parcuri Agrement Bucuresti), Lumea Copiilor (sector 4), Sebastian (sector 5), Moghioros (sector 6).
Pe intreg parcursul evenimentului, dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, sunteti invitati sa vizionati spectacole de teatru si concerte in aer liber. In Parcul Cismigiu spectacolele incep de la ora 17.00. Din 20 august reprezentatiile de seara incep de la ora 19.00. Programul variaza in functie de disponibilitatea spatiilor care gazduiesc evenimentul.
Fie ca preferati creatiile pentru copii, comedia dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, veti putea asista la reprezentatii de succes ale unor artisti cunoscuti ai teatrelor bucurestene.