Dacă la primele trei PlayDate-uri ne-am jucat cu toți copiii, indiferent de vârstă, de data aceasta prietenii de la Ikedoo ne-au ajutat să punem de un eveniment dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani (nu vă faceți griji pentru că vom organiza altele pe viitor pentru copiii, părinții și bunicii de toate vârstele)
Ce am făcut acolo mai exact? În primul rând ne-am adunat mulți părinți faini, alături de copiii lor și mai faini. S-au jucat cu noi aproximati 44 de copii și sperăm că toți sau distrat pe cinste. Am construit cetatea dacică de la Blidaru. Zău… Am făcut asta din cărămizi de polistiren. Și pentru că hmm am putut și am avut cu cine am făcut asta de două ori, adică în două rânduri, pentru a avea cum să implicăm toți copiii care au venit cu drag la PlayDate. Având în vedere că unul dintre copii nu a vrut să se ducă acasă și a mai venit să construiască din nou cetatea credem noi că rezultatul a fost fain. 😀
Așa cum vă spuneam și mai sus, PlayDate #4 a fost organizat cu ajutorul prietenilor de la Ikedoo, așadar ne-am gândit să-l luăm la întrebări “post eveniment” pe Vlad Andrei despre cum i s-a părut la întâlnirea de joacă și cu ce ne așteaptă Ikedoo în viitorul apropiat.
Ce a fost diferit la PlayDate față de alte ateliere pe care le faceți în mod constant?
PlayDate-ul a fost ocazia unui preview în exclusivitate pentru noul nostru program de relaționare socială “Cetatea Blidaru”.
Ce planuri de viitor aveți? Veți organiza în mod frecvent întălniri pentru copii? Care este următorul eveniment?
Până la sfârșitul anului o să organizăm la HUB, în fiecare week-end, o serie de evenimente prin care să intrăm în contact cu câți mai mulți părinți cărora le prezentăm live portofoliul nostru de produse în vederea lansării unui centru educațional permanent în primăvara anului 2013.
Ce considerați că aduceți în plus față de alte ateliere de pe piață? Cu ve vă faceți remarcați?
Considerăm că experiența ne educă mai bine decât o poveste. De aceea toate programele noastre sunt experiențiale și au o aplicabilitate practică. Îi ajută pe copii să înțeleagă care sunt responsabilitățile adulților, de ce fac ei ceea ce fac și cum funcționează societatea. Pe de altă parte, ei simulează în mod real acțiuni ale unor joburi pe care nu le înțeleg deocamdată. Programele îi ajută și pe ei și pe părinți să vadă dacă le place sau să joace un anumit rol al comunității.
La final vă las cu o super galerie cu fix 100 de fotografii de la PlayDate #4 și vă invit să dați like și la pagina Ikedoo pe Facebook, dar nu înainte să vă întreb pe aceia dintre voi care ați fost prezenți dacă mai veniți și dacă ați plecat veseli, cu un zâmbet larg? 🙂