Ghicitoare: E complet organică, așa că micuțul poate să o molfăie liniștit. E eco friendly și e făcută manual din cauciuc natural, care îi și dă un miros aparte. Iar vopseaua este din aceea alimentară. Tocmai bună de mâncat! Are un fățău zâmbicios și e destul de mare încât să nu poată fi înghițită, dar are și piciorușe subțiri ca să poată fi ținută de niște degețele mici. Și e foarte ușoară, un bebe poate să se joace cu ea fără probleme. Chițăie când e strănsă, ceea ce face pe cineva drag ție să râdă cu gura până la urechi. Cine e?!
Daaa, bingo, e Sophie! Bine, poate că nu trebuia să spun în titlu cine e dacă voiam să fie o ghicitoare adevărată. În fine, acum ca știm despre cine e vorba, să ridice mâna cine o are acasă. Sau poate chiar și cine s-a jucat cu ea când era mic.
Celebra girafă e utilă mai ales când îi cresc primii dinți lui bebe, pentru că va roade la ea cât are nevoie și va uita de plâns. Merge și în loc de suzetă, pentru că îl ține ocupat. Se laudă că e benefică pentru toate simțurile copilului: gust, care e sigur cel mai încercat simț; auz – prin chițăit; văz – prin petele maronii; tactil – prin cauciucul fin; miros – datorita arborelui de Hevea din care e făcută. Franțuzoaicele mi se par cam lăudaroase de obicei, dar pe Sophie chiar o cred. La vârsta ei nu are cum să mai umble cu minciuni.
Girafa vedeta e creată de Vulli, care fac mai multe jucării la fel de sănatoase și sigure pentru copiii până în 6 luni. Există o Sophie din bumbac și are si alte surori tot pentru mestecat.
Jucăria poate fi comandată de la Napati la prețul de 49 ron.
Sursa foto: Roebot / Flickr
Cauciucul natural nu trebuie neaparat sa fie "natural" :).
Adica, daca cititi pe o eticheta cauciuc natural (nu ma refer specific la cazul de sus) nu inseamna neaparat ca jucaria a fost culeasa din copac. Exista o varietate de cauciuc sintetic care poarta denumirea de cauciuc natural tocmai pentru ca este identica in compozitie cu cauciucul natural.