Ingrediente:
- 500-600 gr de dovleac fiert la aburi
- 200 ml de lapte de migdale
- 200 gr de fulgi de ovăz măcinați
- îndulcitor natural (după gust)
- nucă de cocos rasă
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 160 de grade. Dovleacul fiert se pune în blender cu îndulcitorul (eu am folosit cam 3-4 linguri de sirop de orez sau agave, dar depinde de gust și dulceața dovleacului) și laptele. Se amestecă bine și apoi se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă din nou. Trebuie să obțineți o consistență nici prea tare nici prea lichidă, blenderul trebuie să învârtă, dar mai greu. Dacă e prea tare, mai adăugați lapte, dacă e prea moale mai puneți fulgi de ovăz.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Sursă foto: dontcallmeikke/ Flickr.com.