Ingrediente:
Aluat:
- 2 ouă
- 2 linguri zahăr brun
- 1 lingură ulei
- 100/120g iaurt sau lapte
- 3 linguri de faină
- un vârf de cuțit de praf de copt (opțional)
Mod de preparare:
Se bat ouăle bine, apoi se adaugă zahărul, uleiul, iaurtul/laptele, făina și opțional praful de copt. Compoziția va avea consistența unei smântâni mai groase. Dacă e prea lichidă, puteți să mai adăugați o lingură de făină.
Compoziție:
- 900g sau 1 Kg iaurt gras
- 8 ouă
- 180/200g zahăr brun (dacă este mai grunjos ar fi bine să-l măcinați)
- esență de vanilie
- stafide, merișoare uscate sau orice alte fructe uscate preferați
Mod de preparare:
Se bat ouăle bine, apoi se pune zahărul și se mai bat câteva minute. Se pune si iaurtul și gata!
Citiţi toată reţeta şi comentaţi pe Diversificare.ro.
Sursă foto: …love Maegan/ Flickr.com.