După ce v-am povestit acum câteva zile despre quinoa și beneficiile consumului de quinoa cred că este cazul să postez și o rețetă cu quinoa, nu? Mai ales că a venit finalul de săptămână și ne putem petrece ceva mai mult timp la bucătărie pentru a face bunătăți în casă.

Ingrediente:

  • O ceașcă de quinoa,
  • 200 de grame de brânză,
  • 2 ouă (eu am pus doar unul, gândindu-mă la colesterol)
  • o lingură de unt,
  • 200 ml de smântănă lichidă,
  • 500 ml apă rece,
  • Sare, piper – după gust.

Se face foarte simplu. După ce lăsăm quinoa în apă rece amestecăm bine toate ingredientele, le așezăm într-o tavă termorezistentă unsă cu untul și le uităm pentru aproximativ jumătate de oră la cuptor.
Vă avertizez că se lasă cu tava goală în mai puțin de jumătate de zi.
Poftă mare!
Sursă foto: nerissa’s ring/ Flickr.com.