Ingrediente:

  • 100 g de paste (penne, spaghete)
  • 3-4 curmale
  • o pară
  • un măr
  • scorțișoară
  • brânză de vaci

Mod de preparare:

Se curăță și se taie cubulețe mărul și para și se pun în cuptor, într-un vas termorezistent, pentru 10-15 minute (180 de grade). Curmalele le fierbem alături de paste, timp de 10 minute. Când sunt gata, le amestecăm cu fructele coapte și le pasăm bine cu furculița sau cu ajutorul mixerului vertical, dacă dorim o consistență mai cremoasă. Deasupra punem brânză de vaci, pudrăm cu un praf de scorțișoară (sau nucșoară) și putem decora cu o stafidă.
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: abrowncoat/ Flickr.com.