
Ingrediente:
- 2 feniculi
- 100 g praz
- 200 g mazăre
- 300 ml de supă de bază
- smântână din lapte de vacă sau de cocos
- 1 buchețel tarhon sau pătrunjel
- 1 lg-ță semințe anason sau fenicul
Mod de preparare:
La această rețetă se folosește feniculul în totalitate: bulbul, tulpinile și frunzele. Puteți păstra partea din mijloc al bulbului (cea mai dulce) pentru o salată și restul folosiți la supa noastră. Frunzele se pot folosi pentru a garnisi supa.
Se taie feniculii fâșii și prazul rondele și se sotează la foc mic în 2 linguri de ulei sau/și câteva linguri de supă de bază. Când se înmoaie adăugăm semințele de anason sau fenicul pisate și supa de bază care poate fi vegetală sau supă de bază de pui. Se lasă să fiarbă împreună la foc mic pentru 5-7 minute.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.
Sursă foto: _Nezemnaya_/ Flickr.com.