Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • 1 ardei capia

Mod de preparare:

Cartoful şi dovlecelul se fierb, iar ardeiul se coace la cuptor. Când sunt gata, se amestecă ingredientele în blender. Adăugaţi o parte din apa în care au fiert legumele până obţineţi consistenţa dorită.
Descoperiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: nebulux76/ Flickr.com.